magyarorszag.hu
02_tavasz02_nyar03_nyar01_nyar

Dunasziget Község Képviselő-testületének nyilatkozata

2016.12.09. 11:50
Küldés e-mailbenNyomtatásKeresésVissza
Dunasziget Község Képviselő-testületének nyilatkozata


DUNASZIGET KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYILATKOZATA
                                           
Dunasziget Község Önkormányzatának demokratikusan megválasztott képviselő-testülete a Doborgazi településrész leválását megcélzó kezdeményezéssel nem ért egyet, és arra kéri a település lakosságát, hogy  határozottan utasítsa el a törvénysértő és félrevezető aláírásgyűjtőket, védje meg a közösségünk egységét, az önkormányzatunk ifjúság és családbarát gazdasági programját, az elért eredményeinket és támogassa a minden településrészre kiható önkormányzati fejlesztéseinket.
A képviselő-testület a leghatározottabban kinyilvánítja, hogy minden törvényes eszközzel fellép a szervezők ellen, nem hagyva azt, hogy felelőtlen személyek és megbízóik – vállalkozói érdekeknek alárendelve - szétverjék őseink által létrehozott Dunasziget Faluközösséget, a lakosság széleskörű összefogásával nyolc évtizeden át épített környezetét, értékeit és eredményeit.
A képviselő-testület minden törvényes eszközével megvédi a község valamennyi falurészét, azok értékeit, a községi köztulajdont, a XXI. század aranyának tartott kiváló folyóvizet és ivóvizet és fellép és fel fog lépni a jövőben is, a Duna partjainak, a páratlan természeti szépségű tájnak gátlástalan kiárusítása ellen!
Nem engedhetjük meg, hogy Dunasziget egész közössége, - beleértve természetesen a Doborgazszigeti embereket is - által felépített, megőrzött és gyarapított értékeit - a választópolgárok mögé bújva - vállalkozói érdekeknek alávetve akarják szétforgácsolni!
Továbbra is azon dolgozunk, hogy a ránk bízott közvagyont, természeti és épített örökségünket megőrizzük és gyarapítsuk!
Dunasziget, 2016. december 8.
 

 Kovácsné Németh Szilvia                                                                 Stencinger Noémi
 
Sebestyén – Szelle Viola                                                                   Baranyai László
 
Cseh József                                                                                         Preiner Imre
                                                                   Cseh Benjamin